Skip to main content
Aula Virtual
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Primer

  1. Home
  2. Courses
  3. HOSTALERIA I TURISME
  4. Cuina i Gastronomia
  5. Primer

CV0001. Anglés Tècnic I-M

  • Teacher: Cristina Molina Pico
CV0001. Anglés Tècnic I-M
CV0001. Anglés Tècnic I-M
Go To Course

0049 COCINA Formació i Orientació Laboral

  • Teacher: Ana Brotons Baroja
0049 COCINA Formació i Orientació Laboral
0049 Formació i Orientació Laboral
Go To Course

0047 Tècniques culinàries

  • Teacher: Vicent Josep Mompo Beltran
  • Teacher: Sergio Rico Bosca
0047 Tècniques culinàries
0047 Tècniques culinàries
Go To Course

0046 Preelaboració i conservació d’aliments

  • Teacher: Vicent Josep Mompo Beltran
  • Teacher: Sergio Rico Bosca
0046 Preelaboració i conservació d’aliments
0046 Preelaboració i conservació d’aliments
Go To Course

0031 Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments

  • Teacher: Natalia Beso Sarria
0031 Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
0031 Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Go To Course

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria

  • Teacher: Juan Francisco Marti­nez Vaño
  • Teacher: Salva Serralle Martínez
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
0026 Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
Go To Course

Tutoria de primer Cuina i Gastronomia

  • Teacher: Ana Brotons Baroja
Tutoria de primer Cuina i Gastronomia
Tutoria de primer Cuina i Gastronomia
Go To Course

CIPFP Batoi 2020-2021

🌐 http://moodle.cipfpbatoi.es
✉️ moodle@cipfpbatoi.es


🌐 http://www.cipfpbatoi.es
☎️ 966 527 660
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app