Skip to main content
Aula Virtual
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Primer

  1. Home
  2. Courses
  3. HOSTALERIA I TURISME
  4. Direcció de Cuina
  5. Primer

CV0003. Anglés Tècnic I-S

  • Teacher: Miguel Angel MartÃnez Momblanch
CV0003. Anglés Tècnic I-S
CV0003. Anglés Tècnic I-S
Go To Course

FOL DIRECCIÓ DE CUINA

  • Teacher: Veronica Sanz Osuna
FOL DIRECCIÓ DE CUINA
0506 Formació i orientació laboral.
Go To Course

0501 Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.

  • Teacher: Manuela Balaguer Solbes
0501 Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.
0501 Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.
Go To Course

0499 Processos d'elaboració culinària.

  • Teacher: David Abelardo Lena Bou
0499 Processos d'elaboració culinària.
0499 Processos d'elaboració culinària.
Go To Course

0497 Processos de preelaboració i conservació en cuina.

  • Teacher: David Abelardo Lena Bou
0497 Processos de preelaboració i conservació en cuina.
0497 Processos de preelaboració i conservació en cuina.
Go To Course

0496 Control de l'aprovisionament de matèries primeres.

  • Teacher: David Abelardo Lena Bou
0496 Control de l'aprovisionament de matèries primeres.
0496 Control de l'aprovisionament de matèries primeres.
Go To Course

0179 Anglés.

  • Teacher: Miguel Angel MartÃnez Momblanch
0179 Anglés.
0179 Anglés.
Go To Course

Tutoria de primer Direcció de Cuina

  • Teacher: David Abelardo Lena Bou
Tutoria de primer Direcció de Cuina
Tutoria de primer Direcció de Cuina
Go To Course

CIPFP Batoi 2020-2021

🌐 http://moodle.cipfpbatoi.es
✉️ moodle@cipfpbatoi.es


🌐 http://www.cipfpbatoi.es
☎️ 966 527 660
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app